Priser

Vi tilbyr priser på modulerKassesystem/POS

Kr 399/mnd (eks. mva) per kasse

Vår Android kassasystem-app har alt du trenger for å ta betalt og øke salget. Appen kan lastes ned fra Google Play. Du trenger en brukerkonto for å logge inn for å bruke systemet. Løsningen vedlikeholdes og driftes hos oss, og du betaler kr 399 (eks. mva) per kasse hver måned.

Nettside

Kr 169/mnd (eks. mva)

Med egen nettside og ditt eget domenenavn kan ditt serveringssted vise seg fram på nett, bygge egen merkevarer og visuell identitet, og kommunisere med kundene dine. Nettsiden er tilpasset alle skjermstørrelser. Løsningen vedlikeholdes og driftes hos oss, og du betaler kr 169 (eks. mva) hver måned.

Takeaway system

Kr 945/mnd (eks. mva) per avdeling

Med nettbutikk direkte integrert i nettsiden, og en admin app som gir deg full oversikt over takeaway bestillinger. Bestillinger kommer direkte inn i kassesystemet og skrives ut på printer. Systemet vedlikeholdes og driftes hos oss, og du betaler kr 945 (eks. mva) per avdeling hver måned.

Oppstart kr 4490 (eks. mva), ingen provisjon.

Uten tilpasninger på nettside og nettbutikk vil du få en standard design og layout. Hvis du ønsker tilpasninger på nettside eller nettbutikk, tar vi en tilpasningspris som engangskostnad. Tilpasningsprisen avhenger av hvor mye tilpasninger som ønskes. Kontakt oss for et tilbud.

Ofte stilte spørsmål

Har Cagista bindingstid?

Nei, vi har ingen bindingstid. Vi lever av at kundene våre er fornøyde med oss, ikke av å låse deg inne i en avtale med bindingstid.

Tilbyr dere kassesystem på iPad?

Nei. Vår skybaserte kassesystem-app kjøres kun på Android-nettbretter. Du har mange valgmuligheter når du skal velge deg et Android-nettbrett. Du kan bruke et Android-nettbrett fra hvilken som helst leverandør, Samsung, Sony, HTC, Lenovo, etc..

Hvilke tilbehør kan jeg koble til?

Til et fast kassepunkt trenger du Star mPOP, SumUp Air kortleser og eventuelt stativ for å låse og sikre Android-nettbrettet. Vi har alt av tilbehør du trenger. Ta kontakt, så setter vi opp et tilbud til deg.

Fungerer deres kassesystem selv om internett går ned?

Cagista POS har offline-støtte og vil fortsette å fungere selv uten internett-tilkobling. Du kan fortsatt registrere ordrer men betaling med kort via SumUp Air kortleser vil ikke gå gjennom ettersom SumUp Air trenger internett-tilkobling for å fullføre transaksjon. Vi anbefaler at du bruker et Android-nettbrett som har støtte for 4G/5G. Vanligvis trenger du ikke å slå på 4G/5G men hvis WIFI-nettet er nede, kan du bruke 4G/5G-nettet som reserveløsning for å motta kortbetalinger. Dessuten vil ikke kassesystemet kunne motta online bestillinger fra nettbutikken uten internett-tilkobling.

FÅ ET TILBUD

Kontaktinfo

  • Direktør Hauges vei 6, 2010 Strømmen
  • info@cagista.com
  • +47 922 91 541

Tjenester

Vi leverer kassesystem, nettside og takeaway system for restauranter, kafé og foodtrucks. Vårt Android kassesystem er skybasert og godkjent av norske skattemyndigheter.