Priser

Vi tilbyr priser på modulerKassesystem/POS

Kr 299/mnd (eks. MVA) per kasse

Vår Android kassasystem-app har alt du trenger for å ta betalt og øke salget. Appen kan lastes ned fra Google Play. Du trenger en brukerkonto for å logge inn for å bruke systemet. Løsningen vedlikeholdes og driftes hos oss, og du betaler kr 299 (eks. MVA) per kasse hver måned.

Nettside

Kr 249/mnd (eks. MVA)

Med egen nettside og ditt eget domenenavn kan ditt serveringssted vise seg fram på nett, bygge egen nerkevare og visuell identitet, og kommunisere med kundene dine. Nettsiden er tilpasset alle skjermstørrelser. Løsningen vedlikeholdes og driftes hos oss, og du betaler kr 249 (eks. MVA) hver måned.

Takeaway system

Kr 1790/mnd (eks. MVA)

Med nettbutikk direkte integrert i nettsiden, og en admin app som gir deg full oversikt over takeaway bestillinger. Bestillinger kommer direkte inn i kassesystemet og skrives ut på printer. Systemet vedlikeholdes og driftes hos oss, og du betaler kr 1790 (eks. MVA) hver måned.

Uten tilpasninger på nettside og nettbutikk vil du få en standard design og layout. Da betaler du kun månedspris på modulene, ingen etableringskostnad.

Hvis du ønsker tilpasninger på nettside eller nettbutikk, tar vi en tilpasningspris som engangskostnad. Tilpasningsprisen avhenger av hvor mye tilpasninger som ønskes. Kontakt oss for et tilbud.

Vi vet at det er tøft i restaurantbransjen. De fleste nyetablerte restauranter overlever ikke etter ett år. Vi vil hjelpe deg med å redusere kostnad i startfasen, så for nyetablert serveringssted gir vi deg GRATIS bruk av kassasystemet vårt i seks måneder. Kontakt oss for å komme i gang.

FÅ ET TILBUD

Kontaktinfo

  • Verkstedalleen 8, 2010 Strømmen
  • info@cagista.com
  • +47 922 91 541

Selskapet

Tjenester

Vi leverer kassesystem, nettside og takeaway system for restauranter, café og foodtrucks. Vårt Android kassesystem er skybasert og godkjent av norske skattemyndigheter.