Personvern

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel navn, e-postadresse og selskapsnavn. Slike opplysninger er nødvendig for at vi skal kunne betjene deg som kunde.

  

Personopplysninger

Når du bestiller noe fra oss, ber vi deg oppgi informasjon om navn, adresse og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne kontakte deg hvis det skulle være behov. Dine personopplysninger vil kun bli benyttet for å behandle din bestilling og gi deg informasjon om produkter og tjenester som du har bedt oss om eller som vi mener er av interesse for deg. Innsamlede personopplysninger vil bli oppbevart av oss så lenge slik oppbevaring er nødvendig for å kunne levere produkter og tjenester til deg, eller eventuelt til du ber om at vi sletter opplysningene.

  

Informasjonskapsler (Cookies)

Vår nettsted bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobilenhet når du besøker nettstedet. Denne er nødvendig for at du skal kunne gjennomføre et kjøp. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler, men ikke å gjennomføre et kjøp.

  

Analyseverktøy

På denne nettsiden blir analyseverktøyet Google Analytics brukt som hjelper oss med å samle inn generell bruksstatistikk. Her kan vi finne ut hvor lenge besøkende er innom nettsiden, hvilke undersider de besøker, og hvilke kanaler de kommer fra. Dette gir oss viktig informasjon som hjelper oss med å forbedre tjenestene våre. For at vi ikke skal ha mulighet til å identifisere enkeltpersoner, har vi implementert Anonymize IP som sensurerer de siste sifrene i IP-adressen din.

  

Sikkerhet

Vi er opptatt av at uberettigede ikke får tilgang til dine personopplysninger, og benytter derfor flere former for sikkerhetsteknologi som sørger for en god beskyttelse mot uautorisert tilgang og misbruk av dine personopplysninger.

  

Personopplysninger til tredjeparter

Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil vi alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

  

Begjæring om innsyn

Du har anledning til å endre eller fjerne dine personopplysninger ved å melde fra til oss. Du har en lovfestet rett til å spørre oss om vi oppbevarer personopplysninger om deg, og en rett til å be om en kopi av opplysningene. Dersom du ønsker å få tilgang til dine personopplysningene, vennligst ta kontakt med oss og oppgi nødvendig informasjon slik at vi kan identifisere deg og opplysningene du ønsker. Vi forbeholder oss retten til å kreve godtgjørelse i samsvar med gjeldende lovgivning for arbeidet med å gi deg tilgang til opplysningene. Vi vil utlevere den etterspurte informasjon innen 14 dager.

  

Cagista AS
Org.nr. 922 202 109
info@cagista.com

  

Kontaktinfo

  • Direktør Hauges vei 6, 2010 Strømmen
  • info@cagista.com
  • +47 922 91 541

Tjenester

Vi leverer kassesystem, nettside og takeaway system for restauranter, kafé og foodtrucks. Vårt Android kassesystem er skybasert og godkjent av norske skattemyndigheter.