Om oss

Hvem er vi?

Cagista® er en alt-i-ett løsning for serveringssteder. Cagista AS er idag et lite dedikert team, og et nettverk av kreative freelancere som vi kobler inn i våre prosjekter når det trengs. Vi er genuint opptatt av å levere gode løsninger for våre kunder, og spesialiserer oss innen helhetlig løsning for små restauranter, kafé og foodtrucks.

Hva kan vi hjelpe deg?

Skal du etablere restaurant, kafé eller foodtruck og vet ikke hvordan du skal starte?
Vi hjelper deg hele veien fra etablering til drift av ditt serveringssted.

Ditt serveringssted trenger en nettside for å vise seg fram på nett, og nettbutikk for å ta imot online bestillinger for å øke salget og avlaste betjeningen. Ditt serveringssted er lovpålagt å ha et kassesystem for håndtering av salg. Vårt kassesystem er spesialutviklet for serveringssteder og er godkjent av norske skattemyndigheter i samsvar med kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Ditt serveringssted trenger også en regnskapsfører for å holde orden på regnskap og rapportering til skattemyndigheter. Vi har samarbeidspartner for å ta seg av regnskap for deg.

Er din restaurant, kafé eller foodtruck allerede etablert og vil flytte over til oss? Vi tilbyr gjerne hele pakka som en alt-i-ett løsning, men vi tilbyr også moduler av løsningen vår, f.eks du kan bruke kun vårt kassesystem.

        

        

Kontaktinfo

  • Direktør Hauges vei 6, 2010 Strømmen
  • info@cagista.com
  • +47 922 91 541

Tjenester

Vi leverer kassesystem, nettside og takeaway system for restauranter, kafé og foodtrucks. Vårt Android kassesystem er skybasert og godkjent av norske skattemyndigheter.