Alt-i-ett løsning

Full oversikt over takeaway bestillinger

Med Takeaway Order admin app kan du til enhver tid se alle takeaway bestillinger fra dine kunder. Appen gir deg full oversikt over takeaway bestillinger og status på dem.
Bekreftelse på SMS

Med et par tastetrykk kan du sende bekreftelsesmelding på SMS til dine kunder for å få dem til å føle seg sikre på at bestillingene er mottatt.
Er du ute på levering til kunder og usikker på veien for å kjøre dit?

Ikke noe problem. Med Takeaway Order admin app kan du med et par tastetrykk raskt få opp Google Maps utfylt med riktig adresse og bare starte navigering.
Nettbutikk direkte integrert i din nettside

For ditt serveringssted leverer Cagista nettbutikk direkte integrert i nettsiden din. Kunder trenger bare å gå inn på din nettside og bestiller takeaway direkte på nettsiden.
Nettbutikk totalintegrert med vårt Android kassesystem

Online takeaway bestillinger går rett til kassa og skrives ut på kjøkkenskriveren.
Markedets laveste transaksjonsgebyr på Vipps betalinger i nettbutikk

Cagista tilbyr Dintero Checkout som betalingsløsning i nettbutikk for takeaway for ditt serveringssted. Dintero Checkout tilbyr markedets beste pris på Vipps betalinger, kun 1,5% transaksjonsgebyr.

Egen nettside til ditt serveringssted

Med egen nettside og ditt eget domenenavn kan du bygge egen merkevare og visuell identitet for ditt serveringssted. Hvis du ønsker å ha en nettside som skiller seg ut fra konkurrentene dine, kan vi levere skreddersydd nettside til ditt serveringssted.
Egen Backoffice med din logo, farge og stil

Backoffice er integrert direkte i din egen nettside. Den eneste nettadresse du trenger å huske for å logge inn og administrere ditt serveringssted er ditt eget domenenavn.

Godkjent Android kassesystem

Vår Android kassasystem-app har alt du trenger for å ta betalt og øke salget. Med vår skybaserte backoffice kan du få total kontroll over ditt serveringssted når som helst og hvor som helst.
Integrert med SumUp betalingsterminal

Vårt Android kassasystem er integrert med SumUp Air kortleser. SumUp tilbyr 0,95% transaksjonsgebyr på debetkort og 2,75% på kredittkort.

Ofte stilte spørsmål

Har Cagista bindingstid?

Nei, vi har ingen bindingstid. Vi lever av at kundene våre er fornøyde med oss, ikke av å låse deg inne i en avtale med bindingstid.

Tilbyr dere kassesystem på iPad?

Nei. Vår skybaserte kassesystem-app kjøres kun på Android-nettbretter. Du har mange valgmuligheter når du skal velge deg et Android-nettbrett. Du kan bruke et Android-nettbrett fra hvilken som helst leverandør, Samsung, Sony, HTC, Lenovo, etc..

Hvilke tilbehør kan jeg koble til?

Til et fast kassepunkt trenger du Star mPOP, SumUp Air kortleser og eventuelt stativ for å låse og sikre Android-nettbrettet. Vi har alt av tilbehør du trenger. Ta kontakt, så setter vi opp et tilbud til deg.

Fungerer deres kassesystem selv om internett går ned?

Cagista POS har offline-støtte og vil fortsette å fungere selv uten internett-tilkobling. Du kan fortsatt registrere ordrer men betaling med kort via SumUp Air kortleser vil ikke gå gjennom ettersom SumUp Air trenger internett-tilkobling for å fullføre transaksjon. Vi anbefaler at du bruker et Android-nettbrett som har støtte for 4G/5G. Vanligvis trenger du ikke å slå på 4G/5G men hvis WIFI-nettet er nede, kan du bruke 4G/5G-nettet som reserveløsning for å motta kortbetalinger. Dessuten vil ikke kassesystemet kunne motta online bestillinger fra nettbutikken uten internett-tilkobling.

FÅ EN DEMO

Kontaktinfo

  • Direktør Hauges vei 6, 2010 Strømmen
  • info@cagista.com
  • +47 922 91 541

Tjenester

Vi leverer kassesystem, nettside og takeaway system for restauranter, kafé og foodtrucks. Vårt Android kassesystem er skybasert og godkjent av norske skattemyndigheter.