Alt-i-ett løsning

Ta betalt, øke salget og oppfylle lovkrav fra norske skattemyndigheterAndroid kassesystem

Vår Android kassasystem-app har alt du trenger for å ta betalt og øke salget. Med vår skybaserte backoffice kan du få total kontroll over ditt serveringssted når som helst og hvor som helst.

Vi vet at ditt serveringssted er unikt og at du foretrekker å se din egen logo og visuell identitet i Backoffice istedet for leverandøren sin. Dermed leverer vi Backoffice totalintegrert i din egen nettside med din egen logo, farge og stil.
Nettside

Med egen nettside og ditt eget domenenavn kan du bygge egen merkevare og visuell identitet for ditt serveringssted, og kommunisere med kundene dine.

Alt er integrert og samlet på ett sted for deg direkte på din egen nettside. Den eneste nettadresse du trenger å huske for å logge inn og administrere ditt serveringssted er ditt eget domenenavn.

Vi vet at ditt serveringssted er unikt og at du ønsker å ha en nettside som skiller seg ut fra konkurrentene dine. Dermed leverer vi skreddersydd nettside til ditt serveringssted om du ønsker det.
Takeaway system

For ditt serveringssted leverer Cagista nettbutikk direkte integrert i nettsiden din. Kunder trenger bare å gå inn på din nettside og bestiller takeaway direkte på nettsiden.

Nettbutikken henter opp meny direkte fra samme kilde som kassepunktene/POS gjør det. For å oppdatere meny trenger du bare å gå inn på én Backoffice for å gjøre det og endringene blir automatisk riktig både på POS og nettbutikken.

Med Cagista Takeaway Order admin app kan du til enhver tid se alle takeaway bestillinger fra dine kunder. Med et par klikk kan du sende bekreftelsesmelding på SMS til dine kunder. Appen gir deg full oversikt over takeaway bestillinger og status på dem.

Er du ute på levering til kunder og usikker på veien for å kjøre dit? Ikke noe problem. Med Cagista Takeaway Order admin app kan du med et par klikk raskt få opp din favoritt GPS-app utfylt med riktig adresse og bare starte navigering.
Med alt-i-ett løsning fra Cagista som fungerer sømløst, effektivt og tidsbesparende kan du heller bruke tid på å lage matretter som smaker godt for å få gjester til å komme tilbake.

FÅ EN DEMO

Kontaktinfo

  • Verkstedalleen 8, 2010 Strømmen
  • info@cagista.com
  • +47 922 91 541

Selskapet

Tjenester

Vi leverer kassesystem, nettside og takeaway system for restauranter, café og foodtrucks. Vårt Android kassesystem er skybasert og godkjent av norske skattemyndigheter.